OUTOKUMMUN PURSISEURA :n
"Pursmaja"

Pursiseuran majan käyttö loppuu 30.6.2021 Vuokrasopimuksen päättymisen takia.

Rakennukset siirtyvät maanomistajalle kauppasopimuksella. 32 vuotta mukavia hetkiä jää muistoihimme.
Uusina tuulina olemme sopineet yhteistyöstä Hojo hojon kanssa. Jatkossa Viihdekeskus hojo hojon laituri Tuusniemellä korvaa majan
Siellä on käytössä saunat (miesten ja naisten saunat) sekä grillikota ja vesi-wc. Saunat toimivat mahdollisesti paikalla olevien karavaanareiden ja majoitusmökkiläisten seurassa.
Saunoja ei pysty erikseen varaamaan. Laiturin läheisyyteen hankitaan lukollinen laatikko, jossa vieraskirjaa pidetään.
Laiturin päädyssä on noin kaksi metriä vettä, rantaa kohden matalampaa. Laituriin mahtuu lukuisia veneitä, pienemmät rannemmas.
Läheisyydessä sijaitsee myös kunnan ylläpitämä laivalaituri, johon pääsee suuremmallakin veneellä
Vierasvenepaikka täällä on 12€/vrk joka sisältää sähkön, suihkutilat ja Wc:n. Septi tyhjennys löytyy myös ja vettä letkulla vaikka suoraan veneeseen.
Polttoainetta saa Tuusniemen kylältä, Juojärven Helmi -kahvio avustaa.

www.hojohojo.fi     www.tuusniemi.fi/satamapalvelut      www.outokummunpursiseura.fi

Ystävällisin terveisin Outokummun Pursiseura Ry Hallitus